Після встановлення печі-гриль (хоспера) у закладі громадського харчування повинен з’явитися ще один пристрій — гідрофільтр іскрогасник.
Монтується гідрофільтрпоза робочою зоною, тобто за межами кухні ресторану, кафе чи пабу. Але при цьому неприємні запахи, жир, сажа усуваються з приміщення, де готуються страви, та з банкетних залів. Ми пропонуємо купити серійний іскрогасник гідрофільтр для кафе, ресторанів, пабів, або виготовлений за індивідуальним проектом.
Наше підприємство є виробником вентиляційних гідрофільтрів.
Після встановлення мангала чи хоспера повинен з’явитися ще один пристрій — гідрофільтр іскрогасник.
Я тренер із продажу Ігор Люблінський. Мій 2-х денний тренінг з [...]
конвеєрні стрічки, транспортерна стрічка, стикування та ремонт, [...]
У нашому магазині ви знайдете все, що необхідно для вашого [...]