Після встановлення печі-гриль (хоспера) у закладі громадського харчування повинен з’явитися ще один пристрій — гідрофільтр іскрогасник.
Монтується гідрофільтрпоза робочою зоною, тобто за межами кухні ресторану, кафе чи пабу. Але при цьому неприємні запахи, жир, сажа усуваються з приміщення, де готуються страви, та з банкетних залів. Ми пропонуємо купити серійний іскрогасник гідрофільтр для кафе, ресторанів, пабів, або виготовлений за індивідуальним проектом.
Наше підприємство є виробником вентиляційних гідрофільтрів.
Після встановлення мангала чи хоспера повинен з’явитися ще один пристрій — гідрофільтр іскрогасник.
Черкаський державний технологічний університет – центр освітньої, [...]
Аргон; азот; кисень; зварювальна суміш (МІХ – 1); [...]
Інтернет – магазин постільної білизни та товарів для дому Веларіс